Две кражби от коли разкриха в Русе

13:30, 29 авг 16 25 468 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За разкриване на извършителите на две кражби от коли в Русе съобщиха от Областната дирекция на МВР.

На 24 юни е получено съобщение от 35 годишен мъж от гр. Русе, че на предходния ден около 22 часа от незаключения му лек автомобил марка "Рено" с русенски регистрационен номер, паркиран на ул. "Мария Луиза" е извършена кражба на оставения в купето телефон марка "Samsung" на стойност около 400 лв.

По случая е образувана преписка. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че извършител на горепосоченото деяние е 27-годишен мъж от Русе, който е криминално проявен, но неосъждан.

На 23 август пък е прието съобщение от 29 годишен мъж Русе, че за периода от 20 часа на 17 август до 13 часа на 18 август от незаключения му автомобил "Ситроен" с русенски регистрационен номер, паркиран пред дома му на ул. "Студен кладенец", е извършена кражба на акумулаторна батерия марка "Bosch". Според заявителя му е нанесена щета за около 152 лв.

По случая е образувана преписка. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че извършител на горепосоченото деяние е 32-годишен мъж от Русе, който е криминално проявен, но неосъждан.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама