Българският посланик във Франция с благодарствено писмо към Община Русе

13:56, 29 авг 16 25 430 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Благодарствено писмо до кмета Пламен Стоилов от посланика на България във Франция Ангел Чолаков пристигна в Община Русе, съобщават от кабинета на градоначалника. Поводът за писмото са рекламните пана на Русе, които красят българското посолство в Париж. Те привличат погледите на парижани и гостите на града с панорамни гледки от Русе и региона. 

Българското посолство се намира в близост до Айфеловата кула, която е най-посещаваният обект в Париж. Четирите пана с културно-исторически забележителности на Русе ще красят оградата на посолството ни 3 месеца в активния туристически сезон. С този рекламен подход, Община Русе очаква да заинтригува и привлече повече туристи и посетители в региона, казват инициаторите на идеята.  

„Благодаря Ви за изпратените рекламни пана за популяризирането на град Русе във френската столица. От 17 август – всички, преминаващи покрай сградата на Посолството, местни лица и чуждестранни туристи, могат да се насладят на прекрасни гледки от ключови забележителности от Област Русе. Сърдечно благодаря на Вас и Вашия екип за ценния принос, който оказвате за представяне на България като модерна и атрактивна туристическа дестинация във Франция“, се казва още в писмото на посланика. Той е използвал случая, за да сподели възхищението си от отличното представяне на Фолклорен танцов театър „Найден Киров“ в Международния фолклорен фестивал в град Мартиг, Франция, през юли тази година. 

„Имах удоволствието да присъствам на събитието и да се запозная с тези талантливи млади хора, които представиха България по блестящ начин“, казва още Ангел Чолаков в писмото си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама