С висококачествени млека хранят новородените в Неонатологията към УМБАЛ-Русе

16:35, 29 авг 16 25 394 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Висококачествени млека за новородени получава като сътрудничество отделението по "Неонатология" към УМБАЛ-Русе, научи Topnovini.bg.

Става въпрос за мляко за кърмачета "Aptamil с Pronutra +". Именно това е оптималния вариант за задоволяване на дневните хранителни потребности на кърмачетата, който е предпочитан от специалистите в УМБАЛ-Русе.

Това е плод на сътрудничеството на лечебното заведение с фирмата вносител на млякото за кърмачета и малки деца. Като допълнителен жест екипът от лекари и медицински сестри в Неонатологичното отделение е получил и като дарение работно облекло.

"За децата - бъдещето на нашия свят, е от съществено значение да се хранят още от своето раждане пълноценно. Осигуряването на балансирано хранене, богато на есенциални хранителни вещества, е важен фактор, определящ здравословното развитие и растеж на кърмачетата и малките деца в дългосрочен план.

Това важи с пълна сила особено при храненето на недоносените бебета или тези, чиито майки нямат достатъчно кърма. Именно затова се радваме, че с екипа от специалисти от отделението по "Неонатология" се спряхме на мляко за кърмачета, което съдържа уникална комбинация от хранителни съставки, спомагащи за исрастването и развитието на мозъка през периода на ранното детство", споделиха дарителите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама