56-годишен шофьор почина в автомобила си в с. Глоджево

13:59, 13 сеп 16 25 699 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Русенската полиция разследва смъртен случай на водач на лек автомобил, съобщава ОД на МВР.

На 12 септември около 13:00 час е съобщено за пътен инцидент в гр. Глоджево, на ул. Вела Пеева. На място е изпратен полицейски екип на РУ – Ветово. Установено е, че на прав участък от пътя, товарен автомобил «Рено Експрес», управляван от 56-годишен мъж, е напуснал пътното платно вляво по посока на движението, качил се е върху тротоар и е блъснал с предната си  дясна част предната лява част на паркиран лек автомобил «Опел Кадет». 

При удара паркираният лек автомобил се е изместил и се е ударил  в железобетонен стълб. При изместването си, паркираният автомобил е ударил  стояща с гръб към него пешеходка на 54 години. Пристигналият на място екип на ЦСМП-Ветово е констатирал, че водачът на реното е починал в автомобила. Ударената жена е прегледана, при което са й установени леки наранявания - охлузвания на коляно и ръка. Тя е освободена за домашно лечение.  

На място е извършен оглед от дежурна оперативна група на ОДМВР – Русе и лекар от съдебна медицина. По случая е назначена съдебно-медицинска експертиза, която да изясни кога и от какво точно е настъпила смъртта на водача. По случая е образувано дознание. Работата по изясняването на пътния инцидент продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама