„Дунав“: В събота ще си проличи дали сме готови за мача с „Ботев“

15:53, 23 сеп 16 / Спорт 25 343 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Вчера имахме възстановяване. Днес имаме лека тренировка. Проучваме и отбора на „Ботев“ Пловдив. Дали сме успели да се подготвим добре, ще си проличи в събота“.

Това заяви треньорът Веселин Великов преди мача на „Дунав“ с пловдивския „Ботев“.

Припомняме, че в сряда на „драконите“ се наложи да изиграят 120 минути и да решават с дузпи изхода от срещата си в надпреварата за Купата на България срещу „Витоша“ в Бистрица. Все пак дунавци продължиха напред в турнира с общ резултат 9:8, след 1:1 в редовното време.

На 24 септември, събота, пък от 21:15 ч. русенският отбор посреща „Ботев“ Пловдив на „Лудогорец Арена“ в мач от осмия кръг на Първа лига.

Главен рефер на двубоя е Георги Димитров Давидов. Негови помощници ще са Георги Йорданов Дойнов и Даниел Милков Ников. Допълнителни асистент-съдии - Георги Юлиянов Иванов и Станимир Лозанов Тренчев. 4-ти съдия ще е Станимир Илков Илков, а съд. наблюдател - Валери Николов Цветков.

Тейнур Марем отново няма да е на разположение на треньорския щаб от Русе за този мач. Треньорският щаб даде почивка на част от основните си футболисти в мача за Купата и се очаква те да внесат необходимата свежест срещу „канарчетата“.

Очаква се отново сериозен интерес и от страна на русенци към двубоя, като набира скорост предварителната продажба на билети и записванията за организираното фенско пътуване за Разград.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама