Русе е домакин на национален турнир по стрийт фитнес

08:28, 25 сеп 16 25 293 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Национален стрийт фитнес турнир ще има днес, 25 септември, от 10:30 часа на площадката зад блок "Съединение" в Русе. Той е организиран от областната структура на Младежи ГЕРБ– Русе и ще бъде в 3 категории: Мъже 17+ години; Младежи до 17 години; Жени.

В първия кръг ще има свободни съчетания. Всеки участник ще разполага с 2 минути на територията на цялата площадка. Оценявайки неговото представяне, съдиите ще определят четирима участника с най-висок бал до момента, съобщават още от пресцентъра на ГЕРБ- Русе.

Те ще продължат във втори кръг. Четиримата участници с най- висока обща оценка до момента ще разполагат във втория кръг с минутa и половина, в които да докажат себе си, така че да могат да се класират на финала. Двамата участници с най- висок бал ще продължат в напред.

Победителите от полуфинала ще се изправят един срещу друг в директен сблъсък за 1-во и 2-ро място. Те ще разполагат с три влизания на площадката, като те определят какво съчетание от елементи да демонстрират, така че да не надвишават 40 секунди.

За класиралите се на 1-во, 2-ро и 3-то място ще има купи, медали, грамоти, хранителни добавки, парични награди.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама