Отличиха Александър Недков със „Златно перо” в Русе

20:26, 25 сеп 16 25 930 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Много е приятно, аз съм благодарен на оперативно работещите в СБЖ, на Управителния съвет и мисля, че мога да си позволя да кажа, че това признание и да го отнеса и към Дружеството на журналистите в Русе, което успява да е едно от действащите.

Що се отнася до мен- дългогодишна практика. Постарах се, каквото можах да сторя. Честно работих и предполагам, че това също има значение. Иначе както всеки един човек, който работи- както хлебаря, както лекаря, както всяка професия, аз си упражнявах професията и това признание ме удовлетворява”, каза Александър Недков. 

В Клуба на дейците на културата гостува делегация китайски журналисти, която е в Русе по покана на Съюза на българските журналисти.

Те са от четири района в Китай и представляват различни медии. Идеята на тяхното гостуване е да се задълбочи обмена на информация между двете страни и да се популяризира китайската култура и традиция. 

В началото на събитието от името на СБЖ беше връчено "Златно перо" на Александър Недков по повод на неговата 70-годишнина. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама