„Имидж-Русе” с 16 медала от международен турнир в Кюстендил

17:03, 26 сеп 16 / Спорт 25 523 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
16 медала спечелиха състезателите на СКСБ „Имидж – Русе” от първия международен клубен турнир по скокове на батут и двоен мини батут „Независимост 2016”, който се проведе от 23 до 25 септември в Кюстендил. Това съобщиха от русенския клуб днес.

В надпреварата са взели участие над 80 състезатели от седем клуба на България и Гърция. Организатор на спортното мероприятие е клубът домакин – „Евротрамп” Кюстендил.

Спортен клуб скокове батут „Имидж – Русе” с треньори Станислав Стоянов, Иржи Галинов и Елмира Мандажиева е участвал с 12 състезатели, които с резултатите си са доказали за пореден път много доброто ниво на подготовка в клуба.

На "двоен мини батут" с 2 златни медала са Калоян Петров и Димитър Георгиев, с 4 сребърни - Кристина Петкова, Емилия Великова, Радостин Мицов и Георги Басарбовски.

На "батут синхрон" с 2 златни медала са Димитър Георгиев, Максим Ангелов, с 3 сребърни - Кристиян Георгиев, Радостин Мицов и Десислава Манолова.

На "батут индивидуално" - 1 златен Калоян Петров, 2 сребърни Емилия Великова и Димитър Георгиев и 2 бронзови Максим Ангелов и Десислава Манолова.

В крайното отборно класиране на турнира СКСБ „Имидж – Русе” е завоювал сребърната купа. Местният „Евротрамп” - Кюстендил е отборът победител, а третото място са спечелили децата на „Добри Костин” –Стара Загора.

Всички състезатели, взели участие в надпреварата, са получили предметни награди от спонсорите на турнира. Отличната организация е дала възможност на всички да се запознаят с историческите забележителности на Кюстендил, както и да гостуват на детско вечерно парти в Спортен Комплекс „Осогово”.

Предстоящите състезания от календара на БФСБ са през месец октомври – финали на Държавното първенство в градовете Ямбол и Сливен, както и участие през месец ноември в международния турнир „Дунавска Перла” по повод определянето на Русе за европейски град на спорта за 2016 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама