Откриха нова детска площадка в Могилино

06:56, 27 сеп 16 25 456 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В село Могилино беше открита нова детска площадка и зона за отдих, финансирана от ПУДООС И МОСВ по Национална кампания „За чиста околна среда – 2016 г.”, съобщават от Областна администрация Русе.

Домакин на събитието беше Петко Петков, кмет на кметство с. Могилино, а сред офицалните гости бяха доц. д-р Стефко Бурджиев,  областен управител на област Русе, Божидар Борисов, кмет на Община Две могили, общински съветници, кметове на населени места, гости и жители на с. Могилино.

В своето приветствие, доц. д-р Бурджиев е изразил своята благодарност за отправената покана и възхищението си от реализираното начинание, съобщават още от Областна администрация Русе.

Той е пожелал на г-н Петков успешно осъществяване на още много нови проекти, а на жителите на с. Могилино здраве и радост от постигнатото.

Отслужен е водосвет за здраве, а присъстващите са били почерпени с питка. Областният управител и  кметът на с.Могилино отрязаха и лентичката на новооткритата детска площадка.

За доброто настороение на всички присъстващи се погрижиха ученици от ОУ "Христо Ботев", с Баниска и НЧ "Зора - 1930" , с. Помен. След това гостите имаха възможност да разгледат новоизградената площадка.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама