Ремонт на покриви от професионалисти

09:28, 28 сеп 16 25 1026 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Делта-Изотерм“ ЕООД

www.delta-izoterm.com

тел.: 0898 700 279 или 0884 195 604

-Хидроизолация и ремонт на покриви

-Епоксидна смола за подове

-Течна гумизирана хидроизолация



Едно от нещата, за които неизменно идва време, рано или късно е ремонтът на покрива. На практика в този свят няма вечни неща, а това в пълна сила важи и за вашия покрив.

Най-честият проблем преди да потърсим фирма за ремонт на покрива, са течовете от него. Това е ясен знак, че е дошло време да ремонтираме покрива, за да си осигурим комфорт и спокойствие.

Не всеки проблем, касаещ  ремонта на покрива, възниква постепенно. Това може да стане внезапно, в зависимост от климатичните условия. Качественият ремонт на покрива зависи от няколко фактора:

-планиране

-материали

-избор на фирма изпълнител на ремонтните дейности и т.н.

Друг важен елемент при ремонта на покрива е Гаранционната карта. Винаги избирайте фирма с дългогодишен опит, която след ремонта ще ви издаде Гаранционна карта.

Покривът е един от най-важните елементи на една сграда, който ни гарантира комфорт при най различни климатични условия. Не бива да го подценяваме, нито да пестим при ремонта на покрива, ако не искаме да изложим на опасност комфорта в нашия дом.

Много важно е всички фирми, които извършват ремонт и хидроизолация на покриви е да спазват всички технически изисквания. Добре е фирмата, която ще извърши ремонта, да има нужния опит. Освен това много е важно изпълнителят да извърши ремонтните дейности с качествени материали, с доказан произход. По този начин фирмата-изпълнител ще гарантира на клиента добре свършена работа и гаранция за качество. Винаги се доверявайте на фирма с дългогодишен опит и не забравяйте, че всеки един ремонт на покрив е сложна и отговорна задача и трябва да се отнесете отговорно към нея.

Покривите биват скатни и равни (плоски)

Ремонтът на скатните покриви е много опасна и трудна задача. Не всеки може да си отремонтира покрива, особено когато той е с много голям наклон. Когато става въпрос за покриви най-добре е да се обърнем към специалисти с изградени процедури и опит, които са наясно с детайлите за работа и безопасност при този тип дейности.

Ако покривът тече от доста време, това може да доведе до изгниване на греди и дъски и тогава е нужен генерален ремонт.

Другият вариант за ремонт на скатен покрив е претърсване (пренареждане) на вече съществуващия покрив, като се направи скара от летви, нова подкеремидна мушама и подмяна на счупени керемиди или ако старите керемиди са счупени, износени, доставка и монтаж на нови.

Също така доставяме и монтираме Битумни керемиди, подмяна на водосточни тръби, улуци, общивка на комини и т.н.

Равни покриви:

При равните покриви се използват Битумни и PVC хидроизолационни мембрани

Битумни хидроизолационни мембрани

Битумните хидроизолации са произведени с APP и SBS битум с различна дебелина и армировка.

Хидроизолационната мембрана трябва да бъде минимум 4кг/кв.мq с основа полиестер и минерална посипка от горната страна. Минералната посипка предпазва материала от атмосферните влияния.

При този тип покриви трябва да се обърне голямо внимание на основата. Основата трябва да бъде равна, стабилна и с добър наклон. Да няма завиряване на вода. Колкото по-добре се оттича водата, толкова по-дълъг живот ще има хидроизолацията.

Също така трябва да се обърне внимание на тенекеджииските работи по покрива (обшивки на комини, бордове и т.н.)

Монтажът е най-важната част от хидроизолацията и ремонта на покрива. Той е два пъти по-важен от материала. Един добър материал, ако не бъде монтиран добре, все едно нищо не сте направили. Затова използвайте професионалисти при монтажа за да нямате проблеми.

PVC хидроизолационни мембрани

Също така за равните тип покриви се използват и PVC мембрани. Те имат отлична устойчивост на атмосферни условия, стареене, механични въздействия, механична якост и може да се рециклира. Монтажа се извършва с горещ въздух и механично закрепване към основата. PVC мембраните имат голям експлоатационен живот. Подходящи са за халета, хипермаркети и други търговски и промишлени сгради.

Фирмата също така извършва топлоизолация и замаска на покриви.



„Делта – Изотерм“ ЕООД е тясноспециализирана фирма в ремонтите и хидроизолациите на покриви. Фирмата е с 18-годишен опит и разполага с екип от професионалисти.

Наши обекти и клиенти са: Министерство на правосъдието; Автомагистрала „Струма“ – мостове, Хюндай хеви индъстрис Ко Затворите: Бойчиновци, Кремиковци, Мламолово към Бобов дол; Областно управление – Благоевград; МБАЛ-Благоевград; ЧЕЗ-трафопостове; Булбанк-София; Булбанк-Благоевград; Цигарена фабрика; Лийф Табако Сандански; Комплекс Регнум-Банско; ТВ Запад-Кюстендил; КФМ; ЮЗУ „Неофит Рилски“; Част от покрив летище София – подизпълнител; ТПК Хемус две бази – София; ОДЗ 98-София; Агенцията за ядрено регулиране; Стотици други частни обекти и клиенти.

Фирмата предлага внос от Гърция на: Епоксидна смола за подове на промишлени, производствени помещения и обществени сгради. Течна безшевна гумизирана хидроизолация за покриви и маркировъчна боя за пътища.

Ние от „Делта-Изотерм“ ЕООД вярваме,че всеки трябва да бъде най-добър в това което прави. Стремим се винаги да предложим най-добрите ефикасни и трайни решения на нашите клиенти. Изискваме абсолютно качество на материалите, които използваме. Работим с чувство на висока отговорност към всичко, което правим. При нас ще намерите коректно отношение и качество.



Ние сме на ваше разположение за всякакви въпроси и коментари всеки ден на тел.: 0898 700 279 или  0884 195 604

„Делта-Изотерм“ ЕООД 

www.delta-izoterm.com

e-mail: [email protected] или [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/deltaizoterm

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама