Работодатели, синдикати и Община Русе подписаха колективен договор

11:45, 21 окт 16 25 412 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тристранен трудов договор между Община Русе, представители на синдикатите и работодателите бе подписан официално днес.

Страни по договора от страна на местната администрация са Стоилов, неговият заместник в ресор „Хуманитарни дейности“ Иван Григоров и Сашо Щерев – началник отдел „Образование, младежки дейности и спорт“ .

Подписи положиха представителите на синдикатите - Пламен Атанасов – областен координатор и председател на Общ КС на Синдикат на Българските учители - Русе, Гицка Харизанова от КТ „Подкрепа“ и Елена Маждракова от Независим Учителски Синдикат. Работодателите бяха с представителство от страна на Анета Христова от Съюза на работодателите в системата на народната просвета в България и Илия Костов от Сдружението на директорите в средното образование в Република България.

„Уверявам Ви, че нашето партньорство, като дългогодишно и много добро, ще продължи да сближава позициите ни в съвместната работа. Разчитам на Вас, за това бъдете сигурни в моята подкрепа", сподели кметът в началото на срещата.

Тази година няма отчетени съществени изменения в договора. Той е с продължителност две години и традиционно се подписва между страните с водене на конструктивен диалог и разбирателство, отбелязаха още по този повод от Община Русе.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама