"Дунав" с трудно гостуване за Купата

15:41, 24 окт 16 / Спорт 25 288 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Футболистите на "Дунав" гостуват на "Септември" в София от 1/8-финалите на турнира за Купата на България.

Двубоят е на 25 октомври, вторник, от 15 ч. на стадиона в столичния квартал "Драгалевци". Главен рефер ще е Георги Николов Кабаков, а негови помощници - Мартин Веселинов Маргаритов и Мартин Емилов Венев. 4-ти съдия ще е Никола Антонов Попов. Съдийски наблюдател - Кирил Манолов Лозанов.

"Драконите" са в София още от предния ден, като в 15 ч. тренират в комплекса "Царско село". В групата се завърна Атанас Атанасов, който пропусна срещата от Първа лига с "Локомотив" в Пловдив (0:0). Треньорският щаб обаче няма да може да разчита на младежкия национал Юлиан Ненов, който остана в Русе, заради вирусно заболяване.

"Излизаме да играем силно и да преследваме победата срещу "Септември", категоричен бе още преди няколко дни вратарят Мартин Луков.

"Надявам се да стане добър мач. Отборът на "Септември" е сред първите в класирането на Втора лига и това не е случайно. Със сигурност не трябва да го подценяваме. Ще ни бъде трудно и трябва да се постараем максимално, за да стигнем до победата", сподели треньорът Веселин Великов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама