Конкурс подкрепя иновативните идеи на студенти и докторанти

09:02, 28 окт 16 25 291 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За седма поредна година Клуб „Млади таланти“ (КМТ) организира конкурса за млади учени Young and Energetic Scientists (YES). За първи път той е разделен в две категории – за студенти и за докторанти, съобщават от РУ "Ангел Кънчев".

В конкурса YES могат да участват млади учени - бакалаври, магистри и докторанти, които искат и се стремят техните идеи в полза на икономиката и обществото за по-високо качество на живота, да бъдат подкрепени.

Организаторите предвиждат да подкрепят инициативи в изключително широк спектър от научни направления - телекомуникационни технологии, компютърни системи и мрежи, програмиране и софтуер, автоматика и мехатроника, електроника и електротехника, механика и машинни технологии, нови материали и нанотехнологии, биотехнологии и химия, приложна физика, технологии в хранително-вкусова промишленост,аграрни технологии, енергоефективни системи и управление.

Крайният срок за подаване на проектите в тазгодишното издание на конкурса е 14 ноември 2016 г.

Регламента на YES, както и условията за участие и информация за миналогодишните победители може да намерите на: http://innofair.cys.bg/yes/index/. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама