Мъж пострада при катастрофа на бул. "Христо Ботев" в Русе

15:08, 28 окт 16 25 689 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В 08:19 часа на тел. 112 е постъпил сигнал за пътен инцидент с два автомобила на бул. "Христо Ботев" в Русе, посока изхода на града, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Изпратените на място служители на Пътна полиция са изяснили, че инцидентът е възникнал с два автомобила с русенска регистрация, с марки „Пежо“ и „Ровър“. 20-годишната водачка на "Пежо"-то е заявила пред полицаите, че докато се е движела по булеварда в посока към града, пред колата е излязло куче. Автомобилът се е отклонил вляво, преминал е през разделителната ивица в насрещното платно и е излязъл от него, ударяйки се в стена, а след това в „Ровър“-а, управляван от 61-годишен водач, който се е движел в посока към изхода на Русе.

При инцидента е леко ранен 19-годишен пътник, който се е возил в „Пежо“-то. Той е получил травма на носа.

Произшествието е документирано от екип на Пътна полиция.

Заради инцидента движението в участъка е било затруднено. Наложило се е полицейски служители да регулират движението в района на местопроизшествието до изчистването на пътя от екипите, изпратени от Община – Русе.  

Малко по-късно през деня пък инцидент в района на Първо районно полицейско управление се размина без пострадали. Последици имаше единствено за двете коли, които се засякоха на кръстовището между улиците "Дондуков - Корсаков" и "Мария Луиза".

Допреди това за изминалото денонощие са станали 12 пътни инцидента, при които няма тежко ранени хора, информираха още органите на реда.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама