Наградиха победителите във видеоконкурса "Моите будители" на МГ "Баба Тонка" (видео)

15:18, 02 ное 16 25 681 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес в Математическа гимназия "Баба Тонка" бяха връчени наградите от третото издание на видеоконкурса "Моите будители", оганизиран от фонд "Математика на бъдещето". 

Надпреварата е посветена на 1 ноември – Ден на народните будители и има за цел да фокусира вниманието на младите хора, по интересен и увлекателен за тях начин, към съвременните будители.

В конкурса се включиха осем видеоклипа, изготвени индивидуално или от екипи от ученици. Те бяха оценявани от жури в състав: Иван Иванов – председател на Обществения съвет към Фонд „Математика на бъдещето”, Маргарита Трифонова – гл. редактор на вестник „Бряг” и Деян Маринов – видеооперотор в Българска национална телевизия. 

Те дадоха следните оценки:

Първа награда получи екипът на Асен Пенчев, Денислав Недев, Диан Дончев и Димитър Попов от 12 "а" клас Втора награда отива при Виктор Топоров и Преслав Ченков от 10 "в" клас Трета награта получи Калоян Димов от 10 "в" клас  Бе организирано и гласуване сред възпитаниците на гимназията, които дадоха своите предпочитания за видеото на Никол Иванова и Росена Христова от 10 "а" клас.

Те получиха книги и парични награди, а всички участници в конкурса ще получат грамоти за своя труд. 

Всички клипове могат да бъдат видяни на сайта на МГ "Баба Тонка". 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама