Красимир Каракачанов благодари на русенци за подкрепата на изборите

13:56, 07 ное 16 / Политика 25 297 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кандидатът за президент на "Обединени патриоти" Красимир Каракачанов публикува свое обръщение към русенци, с което им благодари за подкрепата на провелите се в неделя избори. Кандидат-президентската двойка Каракачанов - Нотев постигна един от най-високите си резултати в област Русе, като си оспорва лидерството с кандидатите на БСП Радев - Йотова. 

Предлагаме пълния текст на писмото:

Уважаеми русенци,  Скъпи съграждани,  Горди българи, 

С благодарност се обръщам към всички вас, които на изборите за президент и вицепрезидент, провели се на 6 ноември 2016 година, оказаха своята подкрепа за мен и Явор Нотев. По този начин вие превърнахте патриотизма в основен политически избор за нашия град.

В неделя показахме, че сме сила. Демонстрирахме ярко едно ново начало, чиято първа крачка бе направена още на парламентарните избори през 2014 година. Сега вече сме по-силни, по-уверени, по-готови за нови предизвикателства. Защото сме обединени, защото сме патриоти, защото знаем, че нашата битка е за България! 

Уважаеми русенци, без вашата подкрепа нашият резултат не би бил толкова добър. Давам си сметка за огромната отговорност, която имам пред вас. Не възнамерявам да губя този безценен кредит на доверие, който вие - моите съграждани, ми дадохте. Искам да ви уверя че ще продължавам да работя все така упорито за нашия общ просперитет, защото вярвам и винаги съм вярвал, че Русе е сред градовете, дали най-много на България и като такъв заслужава специално отношение. 

Сега най-важното е да съхраним нашето единство. Да не се поддаваме на провокации, да не забравяме за какво гласувахме тази неделя. Трябва да продължим с нелеката задача да браним скъпата ни Родина от посегателствата на различни външни и вътрешни сили, желаещи да я разпокъсат. Опасността днес е по-реална. В хода на предизборната кампания успяхме да повторим много от нашите основни тези - имигрантското нашествие; агресивната външна политика на Турция; псевдо ценностите, които се опитва да ни налага ЕС - такива, като гей браковете и третия пол; лишените от логика санкции, които пречат на нормалното развитие на икономиката ни. За нас има един-единствен интерес и това е интересът на българите. Никой не е способен да ни каже какво да правим или какво да мислим, защото ние сме български патриоти, защото знаем, че пътят по който сме тръгнали е труден, но славен и победата в крайна сметка ще бъде наша обща. 

Още веднъж благодаря на всички мои съграждани, които гласуваха за мен и за Явор Нотев. Ние сме тук, както винаги сме били. Няма да се скрием и ще продължаваме да бъдем онзи коректив, който сте ни призовали да бъдем. Благодаря ви, скъпи русенци и бог да пази България! 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама