Реформаторски блок - Русе: Бъдещето ни е заедно, със или без предсрочни избори

12:02, 10 ное 16 / Политика 25 440 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес представители на Реформаторския блок в Русе дадоха съвместна пресконференция, на която демонстрираха единство, въпреки сложната ситуация, в която се намира формацията в национален план. Присъстваха русенският депутат Румен Христов (СДС), зам.-министърът на икономиката Даниела Везиева (ДБГ), зам.-областният управител Станимир Станчев (СДС), и д-р Теодора Константинова (ДСБ). 

Везиева заяви, че предстои подписване на споразумението за Реформаторския блок и участието на всички партии, като това споразумение ще предвижда и индивидуално членство. "Коалицията има много добър шанс за живот, и през изминалите две години, въпреки всички катаклизми и различни мнения, ние сме обединени именно защото сме различни и сме свободни да изразяваме мнение. 

Блокът има своето място и своето бъдеще, но е необходимо да си направим пълен анализ за това какво искаме да постигнем", заяви зам.-министърът. 

От своя страна д-р Константинова бе категорична, че в отношението между партиите в Блока на първо място винаги са стояли принципите и високите цели, като даде пример с групата в Русе, която винаги е работила заедно. "Винаги заедно сме по-силни, имаме бъдеще заедно, но какво ще се случи никой не може да каже. Предстои да се изясняват обстоятелствата и фактите, предстои Изпълнителен съвет и Национално съвещание, но ще можем да коментираме подробно след като минат тези събития", заяви още тя. 

Румен Христов също обяви, че бъдещето на Блока е заедно, и призова да не бъдат допускани грешките на десницата, които са били правени в миналите години. 

Станимир Станчев припомни, че хубавите неща в традиционната десница са тръгвали от Русе, и не напразно тук има работещи отношения, чрез които на местно ниво се постигат и добри резултати. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама