„Дунав“ очаква тежък мач срещу „Черно море“

19:24, 10 дек 16 / Спорт 25 304 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
 „Дунав“ гостува на „Черно море“ в мач от 18-ия кръг на Първа лига. Двубоят ще се играе на стадиона в Каварна от 17:30 на 11 декември, неделя, като ще бъде излъчен в пряко предаване от „Диема спорт 2“.

Главен рефер на срещата ще е Станислав Тошев Ставров. Негови помощници ще са Илиян Петров Капарашев и Даниел Милков Ников. Допълнителни асистент-съдии ще са Стефан Демирев Павлов и Ивелин Венциславов Занев, а 4-ти съдия – Станимир Илков Илков. Съдийски наблюдател – Георги Крумов Виделов.

„Драконите“ отпътуваха за морето още в днес сутринта. Те отсядат в Балчик, където имат и следобедна тренировка.

„Очаква ни тежък мач. „Черно море“ е един от добрите отбори в Първа лига. Ние обаче ще търсим своите шансове и ще опитаме да вземем колкото може повече точки“, сподели треньорът Веселин Великов.

Той и колегите му от треньорския щаб на „Дунав“ няма да могат да разчитат за тази среща на напусналите по взаимно съгласие Евгени Александров, Янислав Иванов и Спас Георгиев. Контузен до края на сезона е националът на Таджикистан Искандар Джалилов.

Групата за мача с „Черно море“ е от 19 човека. В нея е включен и юношата на клуба Стефан Митев, като в последния момент треньорите ще решават на кого ще разчитат.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама