"Вело Русе" готви анализ на първите 14 км от велосипедната мрежа в Русе година след откриването й

08:29, 11 дек 16 25 310 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Наближава една година откакто беше завършено изграждането на първите 14 км от велосипедната мрежа в град Русе. По повод тази символична годишнина бихме искали да направим обстоен анализ “една година по-късно”, за който е нужда и вашата помощ. Молим ви най-учтиво да ни пратите снимки и описания на всички амортизирани, липсващи, откраднати, счупени елементи на велосипедната инфраструктура (маркировка, знаци, скосявания, настилка и т.н.), които сте забелязали. Все пак 10 000 очи виждат много по-детайлно от 10.

Така описват инициативата си от "Вело Русе". 

В тази връзка от сдружението обещават да систематизират, обобщят и препратят събраните материали в становище, което да подпомогне Община Русе в процеса по искане на гаранционна поддръжка на велоалеите. Целта е това да се случи преди трайното падане на снега през тази зима. 

"Снимки с коментарите към тях могат да бъдат пращани до 13.12.2016 на [email protected] или като лични съобщения към страницата ни във фейсбук. За допълнителни коментари, след като ни пратите снимките по някой от посочените методи, може да пишете и в групата “Велосипеден план на Русе”. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама