Дни на отворени врати за бъдещи майки и татковци организира МБАЛ "Медика" - Русе

09:28, 04 яну 17 25 357 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Дни на отворените врати в отделението по „Акушерство” организира Многопрофилна болница за активно лечение „Медика- Русе” от началото на следващата година.  Информация за събитието съобщават от лечебното заведение.

Първата подобна инициатива ще бъде на 5 януари / четвъртък/ от 13.00ч., когато отделението ще отвори врати за бъдещите майки и татковци.  В рамките на инициативата, гостите ще могат да се запознаят отблизо с условията за раждане, които предлага Лечебното заведение. На място, те ще получат разяснения за подготовката за раждане и етапите, през които преминава. Бъдещите родители ще могат да научат повече за възможностите за обезболяване по време на раждане, какви грижи се полагат за бебетата и да получат отговори на всички въпроси, които ги вълнуват от специалистите в отделението. 

Дни на отворени врати ще има всеки четвъртък на месеца от 13.00 часа. Максималният брой на групата е 10 души, а достъп ще имат предварително записалите се бременни и един техен придружител. Това може да става на място в лечебното заведение, което се намира на улица „Рига” 35 /сградата на бившата Трета поликлиника/ или на телефон 0882 617 480. 

Четири са темите, които са планирани за месец януари. 

- „ Нормално раждане. Раждане по оперативен път“ /5 януари 2017г./ - „ Обезболяване по време на раждане“  /12.01.2017 г./ - „Грижи за новороденото“ /19.01.2017 г./ - „ Кърмене и възстановяване след раждане“ /26.01-2017 г./   

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама