Две катастрофи на пътя Русе - Бяла заради лошите зимни условия

10:43, 12 яну 17 25 358 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Две пътни произшествия с двама леко пострадали са станали на пътя Русе - Бяла през изминалия ден, съобщава ОД на МВР - Русе. 

На 11.01.2017г. около 15.20ч. на пътя Русе-Бяла, посока гр.Бяла-гр.Русе, товарен автомобил "Мицубиши",  управляван от 35 годишен мъж, живеещ в гр.Русе, при движение с несъобразена с пътните условя скорост, напуска пътя в ляво и се блъска в крайпътно дърво. В резултат на удара са пострадали водачът и синът му.  Двамата са прегледани са в МБАЛ "Медика" - гр.Русе и са освободени за домашно лечение.  В автомобила е пътувал и И.Т. на 30 години, живеещ в гр.Русе, който е отказал преглед.  Алкохолната проба на водача е отрицателна.

На 11.01.2017 г. в 14.55 часа при движение по главния път Русе-Бяла при заснежена пътна настилка в посока от гр.Бяла-гр.Русе, товарен автомобил «Мерцедес», с прикачено полуремарке, управляван от 49 годишен турския гражданин, след движение с  несъобразена с пътната обстановка скорост се завърта, напуска пътното платно в дясно по посока на движението си и се обръща в крайпътна канавка (ПТП с материални щети). Алкохолната проба на водача е отрицателна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама