Двама почерпени шофьори хванаха в Русе на фаталния петък 13-ти

14:36, 16 яну 17 25 344 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двама шофьори седнали зад волана след употреба на алкохол са установили при проверка русенските полицаи на 13 януари, петък.

Това съобщиха днес от Областната дирекция на МВР в Русе.

На ул."Александровска", екип на сектор ПП-Русе е спрял лек автомобил "Тойота" с водач 31 годишен мъж от гр. Русе, по сигнал за съдействие на екип на Първо РУ. От извършената на водача проверка за алкохол с техническо средство е установено, че е управлявал с над допустимата концентрация на алкохол в издишания въздух. На водача С.В. е съставен акт за установяване на административно нарушение и бил издаден талон за медицинско изследване. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Екип на сектор ПП-Русе е изпратен на бул. "Мидия Енос", във връзка с получен сигнал за водач на МПС употребил алкохол. На място е установено, че Д.Т. на 29 години от гр. Русе, водач на лек автомобил е "Фолксваген Пасат" лъха на алкохол. От извършената проверка с техническо средство е установено, че водача е управлявал с над допустимата концентрация на алкохол в издишания въздух. На Д.Т. е съставен акт за установяване на административно нарушение и е издаден талон за медицинско изследване. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама