3 пострадали при инциденти в Русе през последните дни

14:47, 16 яну 17 25 336 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На ул. Сливница в Русе при ясно време и заснежена пътна настилка товарен автомобил „Ситроен Джъмпер“, управляван от 34 годишен мъж от гр. Русе, предприема маневра движение на заден ход и блъска пресичащият зад него 78-годишен пешеходец. От удара леко е пострадал пешеходеца, който след преглед от екип на МБАЛ освободен за домашно лечение. Алкохолната проба на водача е отрицателна.

На ул. Изгрев, посока Касева чешма при ясно време и заснежена пътна настилка „Ауди“, управляван от 54-годишен мъж, по време на движение навлиза изцяло в лентата за насрещно движение и се блъска челно с идващият срещу него лек автомибил „Форд“, собственост и управляван от 38 годишен мъж от гр. Русе. Водачът на „Форд“-а е с диагноза фрактура на капачките на колената и е настанен в Ортопедия, негова пътничка е леко ранена с травма на главата и гърдите и след преглед в УМБАЛ-Русе е освободена за домашно лечение. Алкохолните проби на водачите са отрицателни.

Също на 13.01.2017 г. около 16.06 часа в гр. Русе на бул. България посока гр. Велико Търново след бензиностанция "Лумакс" влекач марка "Скания" с полуремарке, управляван от 36-годишен водач напуска пътното платно в ляво по посока на движението и се блъска в защитната мантинела и метален стълб на уличното осветление. Причинено е ПТП със значителни имуществени вреди. Алкохолната проба на водача е отрицателна.

В с. Баниска на ул."Баниски Лом" пък в светлата част на деня, при заснежена пътна настилка, добра видимост, лек автомобил "Лада", собственост на Община Бяла, управляван от 63-годишен мъж от гр.Бяла, не контролирал колата непрекъснато, преминал вляво по посока на движението си и се блъснал странично с предна дясна част в стълб на електропреносната мрежа. Леко е ранен водача на автомобила, който е настанен в МБАЛ – Бяла. Алкохолната проба на водача е отрицателна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама