От партия "Атака" събират идеи от граждани за дейности по Бюджет 2017 на Община Русе

19:59, 16 яну 17 25 356 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Във връзка с предстоящото извънредно заседание на Общински съвет -Русе по проекта за бюджета на Общината, народният представител от ПП „АТАКА“  проф. д.н. Любомир Владимиров и общинските съветници на партията проведоха среща с граждани, на която бяха обсъдени идеи за належащи дейности, които да бъдат заложени в местния бюджет. 

Пред Община - Русе и на държавно ниво ще бъдат поставени крайно наболели проблеми, на първо място изграждането на канализационна мрежа в кварталите „Средна кула” и „Долапите”, осигуряване на постоянно и стабилно токоподаване в гр. Мартен, с. Сандрово и с. Червена вода. Проф. Владимиров коментира, че от партията са събрани и множество идеи чрез социалните мрежи, които също ще бъдат разгледани.

На срещата с граждани в понеделник вечер бяха обсъдени и множество проблеми, които имат живеещите в различните квартали на града. Бяха засегнати инфраструктурните проблеми в кварталите "Средна кула" и "Долапите", занемареното състояние на важни паметници в града и идеи за тяхното реновиране и поддържане, традиционните проблеми с разбити тротоари и изоставени подлези. Бяха дадени идеи за обуславяне на места за паркиране край пробива "Кауфланд", както и на други места в града.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама