Русенският университет обявява процедура за избор на асоциирани партньори

20:43, 16 яну 17 25 498 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Русенският университет „Ангел Кънчев" обявява процедура за избор на асоциирани партньори, съобщават от учебното заведение. Процедурата е във връзка с разработване на проект по ОП Наука и образование за интелигентен растеж (2014-2020), BG05M2OP001-1.001 „Изграждане и развитие на центрове за върхови постижения“. Русенският университет „Ангел Кънчев“ кандидатства за  изграждане на Център за върхови постижения по мехатронни системи и чисти технологии в сигурността. Официалните документи, касаещи процедурата могат да бъдат намерени сайта на МОН.

Кандидати за асоциирани партньори могат да бъдат институции като научноизследователски институти, висши училища, бизнес организации, предприятия, иновационни клъстери, научно-технологични паркове, общини, агенции и др.

За участие в процедурата на избор на асоциирани партньори кандидатите е необходимо да представят Предложение за участие (по образец). Електронен вариант на документа може да се намери на сайта на университета или да бъде заявен на адрес [email protected].

На посочения сайт на Министерството на образованието се намират и необходимите документи за информация, които се считат за неделима част от настоящата покана: Критерии и методология за оценка на предложенията и Декларация за партньорство (по образец от ОП НОИР), която ще се подписва от асоциираните партньори.

Кандидатът за асоцииран партньор следва да представи своето Предложение за участие на официална бланка на представляваната организация, подписано и подпечатано. За да бъде разгледано и оценено, Предложението за участие следва да съдържа цялата необходима информация и да бъде подадено на адрес [email protected] в електронен вариант или в хартиен вариант на адрес: 7017 гр. Русе, ул. „Студентска" № 8, стая 1.325 - за проф. Даниел Братанов, в срок до 17.00 часа на 18 януари 2017 година.

Асоциираните партньори ще бъдат избирани сред кандидатствалите по тази покана без допълнителни условия. Избраните асоциирани партньори ще бъдат обявени публично и ще бъдат поканени за сключване на споразумение за партньорство, изразяващо се в подписване на декларация за партньорство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама