Заради авария в "Топлофикация" се въвеждат ограничения на топлоподаването в няколко русенски квартала

11:06, 17 яну 17 25 435 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Русе е издала заповед, от името на зам.-кмета по устройство на територията инж. Димитър Наков, за въвеждане на "ограничителен режим" на топлоподаване в района на аварията на "Топлофикация Русе", считано от днес. 

Възникнала авария на магистрален топлопровод под пътното платно на ул.“Чипровци“, поради което е прекъснато топлоснабдяването в жилищни райони на град Русе, а именно: „Родина“, „ЦЮР“ и „Мидия-Енос“ т.е. присъединени обекти източно от ул.“Тича“ и южно от бул. „Липник“ и бул.“Генерал Скобелев“, се казва в писмото на местната администрация. 

Ограничителният режим е с продължителност до 00.00 часа на 19.01.2017г., съгласно приложен към настоящата заповед График за въвеждане на ограничителен режим на снабдяването с топлинна енергия в жилищни райони „Родина“, „ЦЮР“ и „Мидия-Енос“ на гр. Русе или до възстановяване на нормалното топлоподаване в по-кратък срок.

Разпорежданията, дадени от оператора на топлопреносната мрежа „Топлофикация Русе“ ЕАД, във връзка с въведения ограничителен режим са задължителни за всички потребители, присъединени към топлопреносната мрежа. 

Ръководството на „Топлофикация Русе“ ЕАД следва да предприемат незабавни мерки за обявяване на въведения ограничителен режим на топлоснабдяването. Същото следва да ме уведоми незабавно при възстановяване на топлоснабдяването, както и при необходимост от удължаване или изменение на въведения ограничителен режим.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама