Пиян водач катастрофира с "Мерцедес" през нощта в Русенско

12:01, 17 яну 17 25 363 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 16 януари, около 01.40 часа, е получен сигнал за настъпило ПТП в Бяла, на кръгово кръстовище образувано между пътя Велико Търново - Русе и второстепенния път Бяла - Попово, съобщават от Областната дирекция на МВР.

На мястото на произшествието установяват лек автомобил "Мерцедес", с врачански регистрационен номер, като в него на мястото на водача се е намирал И.Д. на 34 години от Козлодуй. Същият е бил без наранявания, а по автомобила е имало нанесени материални щети.

И.Д. е заявил пред служителите, че е изгубил контрол върху автомобила при навлизането в кръговото кръстовище и е преминал през бордюра на кръстовището, след което е напуснал пътното платно и е навлязъл във вътрешността на затревената площ в кръговото.

И.Д. е изпробван с техническо средство за употреба на алкохол и пробата му е отчела над допустимата концентрация на алкохол в издишания въздух. На същият е издаден талон за изпращане на медицинско изследване.

Водачът е дал кръвна проба, която потвърждава наличитето над алкохол. По случая е образувано бързо производство, съобщават още от Областната дирекция на МВР- Русе.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама