„Дунав“ се раздели с двама футболисти

16:06, 18 яну 17 / Спорт 25 320 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
ФК „Дунав“ се разделя с двама футболисти.

Николай Колев и Светослав Читаков вече подписаха съответните споразумения с футболния клуб и прекратяват взаимоотношенията си с „драконите“ по взаимно съгласие.

Те пристигнаха в Русе през лятото на 2014 г., когато заедно с треньора Веселин Великов бе поставено началото на възраждането на тима, носещ името на голямата европейска река. И двамата имат своя принос за пътя, извървян от този отбор от третото ниво на родния футбол до заслужената и чакана 25 г. промоция в елита.

Колев игра успешно, както на основната си позиция по фланговете, така и като краен бранител. Читаков пък наред със запомнящи се включвания в дунавската атака помагаше, когато имаше нужда и в полузащитата.

Ръководството на „драконите“ благодари на двамата за приноса им в постигането на мечтаното от поколения русенци завръщане на „Дунав“ в елита, както и за демонстрираните качества и професионализъм по време на престоя им в клуба и им пожелава успешна реализация занапред.

Междувременно преди заминаването на отбора за лагера в Турция, утре, 19 януари, се очаква присъединявато на нов футболист, който да подсили конкуренцията по фланговете.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама