„Дунав“ гледа напред към мача с „Ботев“

14:43, 18 фев 17 / Спорт 25 387 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Има и такива мачове, но трябва да гледаме напред и да вдигнем отбора за следващата седмица“.

Това заяви след края на срещата между „Дунав“ и „Берое“ треньорът на „драконите“ Веселин Великов.

Припомняме, че русенският тим загуби с 0:4 от „зелените“ от Стара Загора в мач от 20-ия кръг на Първа лига пред празни трибуни на „Лудогорец Арена“ в Разград. Антон Карачанаков отбеляза първите две попадения за гостите, като преди второто червен картон получи Михаил Милчев. След това Жуниор Мапуку и Виле Салмикиви оформиха крайния резултат.

„Поведоха ни още в третата минута след наша детинска грешка. Преди това обаче имаше и игра с ръка на футболист на „Берое“. Вторият гол бе след много добро изпълнение на пряк свободен удар, но червеният картон на Михаил Милчев също оказа влияние. Гостите се възползваха максимално от ситуацията и от положенията, които създадоха. Имаха 4-5 положения и отбелязаха 4 гола. Просто мачът не се разви по този начин, който бяхме планирали. Надяваме се, че всичко това е едно лошо стечение на обстоятелствата – имахме основни футболисти, които бяха контузени и болни преди този мач и не успяха да се включат пълноценно в подготовката“, коментира още Великов.

В следващия кръг дунавци гостуват на „Ботев“ Пловдив на 24 февруари, петък, от 17:30 ч.

„Най-хубавото е, че има следващ мач. Сега трябва да вдигнем отбора. Трябва да покажем и да докажем, че случилото се в срещата с „Берое“ бе случайно и можем да направим добър резултат в Пловдив“, каза още Великов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама