Фенове на „Дунав“ инспектираха ремонта на Градския стадион в Русе

09:52, 19 фев 17 / Спорт 25 709 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Част от най-верните фенове на „Дунав“ заявиха отново, че няма да се примирят със ситуацията, в която е любимият им отбор.

Припомняме, че „драконите“ се завърнаха във футболния елит у нас след 25 г. прекъсване през лятото на 2016 г. БФС обаче попари надеждите на любителите на играта в Русе да наблюдават и подкрепят дунавци в родния им град. От централата бяха наложени изисквания съоръженията, на които се играят мачове от новата Първа лига, да разполагат с изкуствено осветление. След куп обещания и отлагания ремонтът на Градския стадион в Русе, на който освен прожектори, ще има и нова тревна настилка с автоматична поливна система под нея, започна след средата на октомври. Той обаче още не е приключил.

Поради това 13 от феновете на „Дунав“ точно в 13:12 ч. провериха как върви ремонта, който бе „размразен“ с работа по основите на пилоните за осветлението преди броени дни. В слънчевият съботен обед те опънаха транспарант току пред погледите на работниците от фирмата-изпълнител на дейностите там „Тарктур“ ЕООД.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама