„Дунав“: Трябва да сме разумни и търпеливи срещу „Ботев“

15:27, 23 фев 17 / Спорт 25 577 Шрифт:
Автор:

Дунав“ очаква труден мач срещу „Ботев“ Пловдив. Двата състава се изправят един срещу друг в Коматево на 24 февруари, петък, от 17:30 ч. в среща от 21-ия кръг на Първа лига. Двубоят ще бъде излъчен в пряко предаване от „Диема спорт 2“.

Главен рефер ще е Станислав Георгиев Тодоров. Негови асистенти – Мартин Иванов Димитров и Станимир Илков Илков. Допълнителни асистент-съдии ще са Ивайло Иванов Стоянов и Станимир Лозанов Тренчев. Четвърти съдия ще е Мирослав Максимов Иванов, а съдийски наблюдател – Антон Симеонов Генов.

Първата среща между двата отбора през есенния дял от шампионата в Първа лига завърши с успех на „канарчетата“ с 2:1 в Разград.

В момента „драконите“ са на шесто място с актив от 28 точки, а само с 1 по-малко е пловдивския тим.

Двубоят е от съществено значения за русенския отбор в борбата му за запазване на позицията в първата шестица. За него обаче треньорският щаб няма да може да разчита на наказания централен защитник Михаил Милчев. Друг негов колега от дунавската отбрана – Тейнур Марем, пък не бе включен в групата заради здравословни проблеми. Марио Петков, Юлиян Ненов и Мартин Луков също имаха различни проблеми през седмицата, но лекарите на „Дунав“ успяха да ги вдигнат на крака и те са включени в групата за мача.

Ботев“ Пловдив разполага с много добри футболисти. Ние трябва да играем много разумно и търпеливо, за да се върнем с благоприятен резултат в Русе“, коментира треньорът Веселин Великов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама