Откраднаха дизелово гориво от машини за снегопочистване

11:26, 24 фев 17 25 341 Шрифт:
Автор:

В Първо РУ е получен сигнал за кражба на дизелово гориво от машини за снегопочистване, съобщават от Областната дирекция на МВР. 

Според заявеното, престъплението е станало за времето от 00:00 до 03:30 ч. на 23 февруари, като са били източени около 400 литра гориво от резервоарите на две комбинирани машини за зимно почистване, които са се намирали в кантон до главния път Русе - София, на разклона за село Пиргово. 

На мястото на престъплението е извършен оглед от дежурна група на полицията. По случая е заведено досъдебно производство.

В РУ- Сливо поле е получен сигнал за взлом в стопанска постройка, намираща се в имот в Сливо поле. Местопроизшествието е посетено от дежурна група на районното управление, извършен е оглед на посочения адрес и е започнало изясняване на сигнала за извършеното криминално деяние. 

Според заявеното, кражбата е осъществена в период от 1 декември миналата година до вчера, като след взлом на метална решетка и входна дървена врата е проникнато в стопанската постройка. Липсващите вещи и нанесените щети са в процес на уточняване. По случая е заведено досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама