Волейболният "Дунав" с категоричен успех срещу "Раковски" във Висшата лига

20:08, 25 фев 17 / Спорт 25 334 Шрифт:
Автор:

Съставът на "Дунав" записа много убедителна победа срещу тима на "Раковски" във Висшата лига. В двубой от деветия кръг на първенството във втория ешелон при мъжете русенският отбор се наложи с 3:0 гейма. В отделните части домакините спечелиха с 25:21, 25:16 и 25:20. Така "Дунав" постигна пета победа от началото на шампионата.

В началото на срещата отборът на "Раковски" успя да вземе аванс в резултата, като в първите минути гостите играха силно в защита и се възползваха от грешките на домакините. След това обаче русенският тим взе инициативата и стигна до пълен обрат в гейма, като го затвориха при 25:21.

По- силната игра на "Дунав" продължи и във втората част. На първото техническо прекъсване те водеха с 8:5. До края на гейма домакините продължиха да доминират и го спечелиха убедително с 25:16.

Третата част започна със серия от пет поредни точки за русенския състав. На второто техническо прекъсване домакините водеха с 16:9. До края на гейма те продължиха да имат инициативата и след 25:20 стигнаха до категоричния успех в двубоя. 

На 4 март отборът на "Дунав" гостува на Попово.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама