В Русе откриха ремонтираната детска градина "Ралица"

16:49, 27 фев 17 25 1483 Шрифт:
Автор:

Днес кметът на Община Русе Пламен Стоилов и Ирина Файон – ръководител на Звеното за управление на програма ЗОВ /Здраве и образование за всички/ към Швейцарското посолство откриха официално ремонтираните помещения в сградата на ДГ „Ралица“ кв. „Тракция“. Информацията съобщава Община Русе. 

На първия етаж в сградата се помещават 2 здравни кабинета, а на втория -  1 полудневна група за деца от 3 до 5 години по проект „Интегриран подход на Община Русе за интеграция на ромите и други уязвими групи на територията на общини от Област Русе“, който се реализира по Програма ЗОВ с финансовата подкрепа на Българо-швейцарската програма за сътрудничество.   

На събитието са присъствали още Даниела Шилкова – зам.-кмет по Икономика и инвестиции и ръководител на проекта, Силвия Стоянова – директор на ДГ „Ралица“, Мариела Личева – директор дирекция „Здравни и социални дейности“ и координатор на проекта, Ирена Петрова – директор дирекция „Култура и образование“, както и екипа по управление на проекта. 

Кметът Пламен Стоилов е благодарил за огромната подкрепа и съдействие от страна на Ирина Файон. „Продължаваме да работим за бъдещето на нашите деца и да създаваме необходимите условия да растат здрави и щастливи“, е заявил кметът Стоилов. От своя страна г-жа Файон е изразила задоволство от съвместната работа с Община Русе. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама