Русенец спечели 50-инчова плазма

06:52, 28 фев 17 25 574 Шрифт:
Автор:

572 различни атрактивни награди получиха лоялните клиенти на кабелен телеком Делта. Това се е случило по време на традиционната томбола на оператора навръх Сирни Заговезни, съобщиха оттам.

Томболата е 17-та поред в 22-годишното съществуване на телекома като един от първите в Русе оператори, предлагащи цифрова телевизия и оптичен интернет. Един 81-сантиметров и петнадесет 61-сантиметрови телевизори, фирмени часовници, електродомакински уреди, месечни и годишни абонаменти, компютърни аксесоари и много други полезни награди са разиграни между абонатите на телекома от Русе, Тутракан, Ветово, Николово, Мартен, Цар Калоян, Глоджево, Цар Самуил, Смирненски, Ряхово, Семерджиево, Бъзън, Беловец, Иваново и Красен.

В томболата са се включили всички клиенти на телекома, платили таксите си за 2016 г. до 25 февруари 2017 г. включително. Тегленето на наградите се е извършило на живо в ефирното студио на телевизия Делта на ул. Църковна независимост 16 в присъствието на Нели Узунова – пом. нотариус при нотариус Георги Георгиев.

Голямата награда - 50-инчов ейч ди смарт телевизор, спечели Георги Стефанов Джамбазов. Той е от Русе. Живее на бул. Цар Освободител 13 и е клиент на телекома от 1996 г., като ползва услугите телевизия и интернет. Георги Джамбазов получи наградата си от управителя на Кабелен телеком Делта инж. Юлиян Йорданов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама