С благословението на Н.В.Пр. Русенския митрополит Наум започна официалната кампания на “Реформаторски блок – Глас народен“ в Русе

23:56, 01 мар 17 / Политика 25 302 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Негово Високопреосвещенство Русенски митрополит Наум благослови и пожела успех в предстоящата предизборна кампания на водача на листата на Коалиция „Реформаторски блок – Глас народен“ в Русе г-н Румен Христов.
На срещата в Русенската Митрополия присъстваха и кандидатите за народни представители Даниела Везиева, Мариета Волф, Д-р Йосиф Новаков и Сашо Илиев.

По време на близо едночасовата среща Н.В.Пр. Митрополит Наум сподели със своите гости дълбоката си вяра и искрено желание в училищата да се изучава предметът „Религия“, за да могат децата на България – бъдещото поколение – да се върнат отново към вярата и добродетелите . Митрополит Наум изрази своето и на Българската православна църква притеснение от нарастващите престъпления и агресията между младите хора.

От своя страна г-н Румен Христов изказа своята готовност да подкрепи горещо предложението на БПЦ за въвеждане на предмета „Религия“ в училищата на България и даде дума, че ще работи за това.

 По време на разговорите Н.В.Пр. Митрополит Наум и г-н Румен Христов обсъдиха актуални политически проблеми, както у нас така и международни.

В края на визитата г-н Румен Христов и кандидатите за народни представители на Коалиция „Реформаторски блок – Глас народен“ изказаха своята благодарност към Н.В.Преосвещенство за оказаната чест, да благослови за успех предизборната кампания.

Коалиция „Реформаторски блок – Глас народен“
№ 21 в Бюлетината

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама