Коалиция "Реформаторски блок - Глас народен" представи пред русенци своите кандидати за депутати

18:43, 02 мар 17 / Политика 25 349 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Коалиция "Реформаторски блок - Глас народен" представи пред русенци своите кандидати за депутати. Водачът на листата Румен Христов представи и новия коалиционен партньор в лицето на партия "Глас народен".  

Бившият народен представител отново изрази съжаление заради това, че предходният Парламент е имал потенциал да продължи управлението, и в крайна сметка не е успял да постигне повечето от целите си. Христов пое ангажимент да отстоява русенските приоритети и в следващото Народно събрание, заедно със своите колеги от всички партии. Сред приоритетите отново се нареждат пътя Русе - Бяла, като ще се работи поне за неговото разширяване. Няма да бъде забравена и идеята за изграждане на паркинг за 500 ТИРа, с който се цели бъдат избегнати големите опашки на "Дунав мост". Румен Христов припомни и една от личните си каузи - обединяването на института "Образцов чифлик" и Русенски университет.

Като свой основен противник от "Реформаторски блок - Глас народен" виждат основно БСП, но за разлика от тях десните ще се ограничат в обещанията на невъзможни неща. "Стабилни доходи и пенсии, както и щедри социални придобивки могат да бъдат постигнати само и единствено чрез работеща икономика и богата държава, никоя бедна държава не може да си позволи нещо подобно, и това ще е нашата цел", заяви още Румен Христов. По думите му, единствените методи, с които БСП могат да постигнат високи доходи, са или повишаване на данъците, или теглене на нови заеми. 

Мариета Волф, трета в листата, представи партия "Глас народен" като дясна от самото си създаване, и коментира, че с новата коалиция най-после е призната демократичната им ориентация. Румен Христов пък изрази задоволство от явяването на избори с новите партньори, които са допринесли с множество интересни идеи в областта на културата и социалната сфера. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама