"Локо" Русе изпусна победата в Търговище

18:54, 11 мар 17 / Спорт 25 405 Шрифт:
Автор:

"Светкавица" Търговище и "Локомотив" Русе завършиха 1:1 в среща от 21–ия кръг на Североизточната трета лига. „Железничарите“ могат да съжаляват, че пропуснаха да грабнат победата в последните минути на двубоя, съобщиха от клуба.

Първото полувреме протече равностойно при двуостра игра, с интересни положения и пред двете врати. Русенци имаха своите възможности за откриване на резултата, но Радомир Хараланов, Мартин Недков и Огнян Брайнов направиха пропуски пред търговищката врата.

През втората част играта стана още по-интересна. В 68-ата минута при фал домакините успяха малко щастливо да поведат с 1:0. "Железничарите" реагираха мигновено и три минути по-късно при центриране в наказателното поле капитанът Живко Парашкевов надскочи всички и насочи с глава топката в мрежата на "Светкавица" за 1:1.

Малко след изравнителния гол мощен далечен удар на Алеф Караосман разтресе здраво напречната греда на вратата на домакините.

В последните минути "червено-черните" се вдигнаха на щурм и наложиха силен натиск в половината на "мълниите". При набези на скорост в наказателното поле на "Светкавица" на два пъти Динко Станчев успя да надбяга отбраната на търговищкия тим, но се увлече в солова игра и пропусна да подаде на намиращия се в чиста позиция Валентин Валентинов.

Така "Локо" Русе пропусна да се поздрави с пълния успех на стадион "Димитър Бурков". В следващия кръг "железничарите" приемат тима на "Суворово". Двубоят е насрочен за 19 март, неделя, от 15 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама