• Снимки: "Локомотив" Русе

Мачовете бяха оспорвани и се получиха полезни проверки за малките „железничари“, съобщават от клуба. „На тази възраст резултатите не са важни, но всичките ни три отбора играха като равни с децата на „Лудогорец“, коментира един от треньорите в школата на „железничарите“ Калоян Георгиев. „Хубавото е, че например през този уикенд успяхме да изведем на терена над 70 деца и младежи от Локомотив (Русе), накарахме ги оставят компютрите и телефоните и да спортуват.“


Снимки: "Локомотив" Русе

„Аз и колегите ми, които водят другите две формации, сме изключително доволни от представянето на нашите възпитаници в Разград. С такива мачове те израстват като футболисти, учат се на труд, дисциплина, ред и постоянство. И резултатите не закъсняват. Всички останахме възхитени от условията, които предлага базата на „Лудогорец“. Искам специално да изкажа нашите благодарности и на всички родители на децата на школата на Локо (Русе). Те са постоянно с нас и тяхната подкрепа е изключително важна“, допълни още Георгиев.

На терена на спортния комплекс в Разград детският тим на русенските „железничари“, родени 2008/09 г. с треньор Валентин Валентинов, записа победа над връстниците си от „Лудогорец“ със 7:5.

Не по-малко оспорвани бяха и другите две контроли, в които домакините успяха да се наложат. Родените през 2007 г., с треньор Калоян Георгиев, бяха близо до успеха, но в последните минути отстъпиха за крайното 3:5. Срещата при родените през 2005 г. между „Лудогорец“ и Локомотив (Русе), с треньор Огнян Брайнов, завърши 4:1.

В същото време в мач от първенството при юношите младша възраст в зона „Русе“ младите „железничари“ гостуваха в Завет. Там формацията, водена от треньора Румен Шанкулов, стигна до лесен успех с 4:1 срещу местния „Вихър“.

 

Реагирай на публикацията

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Общество

Политика

Икономика

Закон и ред

Здраве

Култура

Образование

Свят

Спорт

Любопитно