Кандидатите на БСП - Русе продължават срещите със симпатизанти в малките населени места

12:05, 20 мар 17 / Политика 25 311 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Предизборни срещи на водача на листата Крум Зарков и кандидатите за депутати от коалиция „БСП За България“ от 19 МИР- Русе бяха организирани в някои от по-малките населени места в Русенско, където хората споделиха за своите проблеми и надежди към новия Парламент. 

Крум Зарков и кандидатите за депутати от коалиция „БСП – За България“ от 19 МИР-Русе с жителите на община Борово, където в приятелска атмосфера посрещнатите с цветя кандидати и домакините обсъдиха проблемите на общината.

Професионална среща на Добрин Данев – кандидат за депутат от коалиция „БСП – За България“ от 19 МИР-Русе с ръководството на Напоителни системи, арендатори и производители на селскостопанска продукция се състоя с. Бръшлен. Обсъждани бяха въпросите за отводняването на селскостопанските земи и повишаването на добивите.

"Трябва да победим, за да дадем надежда на хората. Нашата цел не е просто да бием ГЕРБ. Имаме много добра платформа, в която се съдържа и едно от най-важните и приложими решения за региона, социалните проблеми и инфраструктурата", заяви Зарков на предизборна среща в кв. Долапите. 

С подчертан и спонтанен интерес от страна на жителите на с. Кошов се проведе интересна, динамична и ползотворна среща с кандидатите за депутати от коалиция „БСП – За България“ от 19 МИР-Русе Добрин Данев, Таню Киряков и Божидар Йотов. Натрупаните и не търпящи отлагане въпроси бяха поставени и обсъдени честно и откровено. Хората се надяват и очакват най после да се случи промяната към по добро. "Всички ние очакваме България най-после да се откъсне от дъното и да тръгне може би бавно и трудно, но да върви напред и нагоре от дъното което сме заорали", споделиха симптизанти с кандидатите за депутати.

"Трябва да победим, за да дадем надежда на хората. Нашата цел не е просто да бием ГЕРБ. Имаме много добра платформа, в която се съдържа и едно от най-важните и приложими решения за региона, а именно свързването на професионалното образование със спецификата на региона, социалните проблеми и инфраструктурата", заяви Крум Зарков на предизборна среща в гр. Бяла.

При изключително голям интерес от страна на жителите на с. Мечка се проведе предизборна среща организирана от един от авторитетните лидери на Социалистическата партия в Ивановска Община - Ивалинка Цанкова, която е и кандидат за народен представител от листата на БСП – Русе. В срещата участваха и кандидатите за депутати от коалиция „БСП – За България“ Добрин Данев, Таню Киряков, Божидар Йотов и Деница Иванова. В откровен разговор гостите запознаха хората с програмата на БСП и в конструктивна атмосфера отговориха на поставените многобройни въпроси. Бяха обсъдени насоките за развитието на земеделието и настоящите проблеми на селското стопанство.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама