"Обединени патриоти" закриха предизборната кампания в Русе с музей на открито

15:21, 22 мар 17 / Политика 25 292 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С атрактивна инициатива кандидатите за депутати от листата на коалиция "Обединени патриоти" закриха предизборната кампания в Русе. 

Снимка:Topnovini.bg

Водачът на листата Искрен Веселинов, заедно със своите подгласници Галин Григоров, Атанас Барбуков и Иво Пазарджиев показаха исторически оръжия от периода на Средновековието до Първата световна война. Откритата експозиция бе разположена в градинката пред СУ „Христо Ботев“ Русе до Паметника на загиналите в Сръбско-българската война от 1885 година.

Бяха организирани още и турнири за стрелба с лък и въздушна пушка, а любопитните имаха въможност да се запознаят отблизо с реплики на брони, мечове, щитове, лъкове и пушки, използвани от българските армии в различни периоди от времето. 

Снимка: Topnovini.bg

"Искаме да представим едно своеобразно преминаване през различни епохи, в които всеки посетител ще се докосне до духа на времето в което са се случвали уникални събития, в което са живели обикновени хора с техните чисто човешки съдби и в което са поставяни основите на съвременна България", заяви Галин Григоров. "Закриваме кампанията на обединени патриоти по този начин, защото през всичките години ние напомняме на Българина, че е Българин и с достойнство трябва да носи това име. Защото 2017г. се навършват 100г. от Дойранската епопея, една от най великите победи на Българската армия. На 26 март се навършват 104 години от превземането на считаната за непревземаема Одринска крепост". 

Снимка: Topnovini.bg

"Обединени патриоти" призовават всеки, който се чувства истински българин, на 26 март да подкрепи коалицията с номер 17 в бюлетината. Защото докато помним историята си и ни има нас, ще я има и България.  

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама