С концерт на Светльо Витков "Реформаторски блок - Глас народен" закриха предизборната кампания в Русе

20:33, 22 мар 17 / Политика 25 627 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тази вечер в Канев Център на Русенския университет се проведе заключителен концерт, с който коалиция "Реформаторски блок - Глас народен" закри предизборната си кампания в Русе. Отново бяха представени всички кандидати в листата, а за да засвидетелства подкрепата си бяха дошли председателят на СДС Божидар Лукарски и Жаклин Толева – председател на БДФ.

Снимки: topnovini.bg

Водачът на листата Румен Христов благодари на русенци за подкрепата по време на кампанията, и ги увери, че в лицето на на всички представители на коалицията гражданите могат да търсят подкрепа и да поставят проблемите си. Той отново изрази съжаление, че се е стигнало до разделение в дясното пространство, и призова дясно мислещите хора да гласуват с бюлетина 21, тъй като единствено "Реформаторски блок - Глас народен" ще може да влезе в парламента, за разлика от останалите по-малки десни партии. 

Божидар Лукарски лично поздрави всички от русенската листа, и изтъкна качествата на водача Румен Христов, който има зад гърба си участия в няколко правителства като депутат, министър и зам.-министър. 

Гвоздеят на вечерта бе забит от водачът на партия "Глас народен" Светльо Витков, който излезе от политическата роля и се върна към музикалното, като заедно със своята банда изпълни множество от старите си хитове, както и кавъри на популярни песни с ново атрактивно звучене.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама