15 катастрофи са станали за последното денонощие в Русенско

11:55, 24 мар 17 25 257 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

През изтеклото денонощие в региона са станали 15 пътни инцидента, съобщават от Областната дирекция на МВР- Русе. При две от катастрофите двама души са били леко ранени. 

При пътен инцидент между каруца и лек автомобил на бул. България в Русе, за която ви инфирмирахме вчера, водачът на каруцата е получил охлузвания по лицето, а в нощта срещу 24 март на ул. Муткурова в Русе, след удар на кола в паркирани автомобили е пострадал пътник.

На 23 март около 01:35 ч. е получен сигнал за възникнало ПТП в Русе на ул. Муткурова, до №13, където лек автомобил се е блъснал в паркирани на улицата коли. Изпретиният на място екип на Пътна полиция е установил, че до инцедента се е стигнало след като кола с марка «Рено Клио», управляван от 42-годишната Г.Т., нарушавайки правилата за движение и като не контролира непрекъснато МПС, се е отклонила вляво по посока на движението и се е блъснала в паркиран в лявата част на улицата лек автомобил БМВ. 

При удара автомобилът БМВ се е отместил и е блъснал паркиран пред него лек автомобил «Лексус». В резултат на ПТП е пострадал 23-годишен мъж, който е пътувал отпред в реното. При преглед от екип на ЦСМП му е установена рана на челото. Той е отказал преглед в УМБАЛ и хоспитализация. Водачката на реното е отказала да даде проба за алкохол. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама