Неприятна новина след нулево равенство в контрола на „Дунав“

22:53, 24 мар 17 / Спорт 25 306 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Дунав“ завърши 0:0 при гостуване на „Етър“ Велико Търново в приятелски мач днес.

„Драконите“ не започнаха по най-добрия начин и в първите минути по-активен бе лидерът във втория ешелон. Все пак постепенно играта се поизравни.

През втората част гостите поеха изцяло инициативата. В 55-ата минута Бранимир Костадинов се откъсна сам срещу противниковия вратар, но бе задържан от Мартин Николов, който заслужи червен картон. Поради приятелския харектер на срещата обаче той бе заменен. Въпреки това дунавци продължиха да атакуват. Михаил Милчев пропусна сам срещу вратаря, а удар на Мирослав Будинов не намери целта. Петър Патев също пропусна след заучено изпълнение на ъглов удар.

Най-неприятното за русенския тим обаче се случи минута преди края на редовното време. Бранимир Костадинов получи контузия след сблъсък с противников футболист. Очаква се в близките дни да станат ясни подробности за състоянието му, като надеждите в щаба на „драконите“ са, че травмата не е сериозна и той ще може да е на разположение в най-скоро време.

„Получи се добра контрола. Като цяло съм доволен. Не започнахме по най-добрия начин, но постепенно овладяхме инициативата. Неприятното е, че се стигна до тази контузия на Бранимир Костадинов. Предстои да мине прегледи и в близките дни ще е ясно до колко сериозно е положението“, сподели треньорът Веселин Великов.

Той добави, че отборът излиза в почивка за 3 дни и във вторник подновява тренировки за последния мач от редовния сезон срещу „Славия“ на 2 април в Разград.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама