Лек автомобил "изчезна" в Две могили

11:45, 26 мар 17 25 422 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Лек автомобил е "изчезнал" в Две могили. Колата е била открадната през нощта. На 25 март в РУ- Две могили е получен сигнал, че за времето от 23:30 часа на 24 март до 05:30 часа сутринта е изчезнал лек автомобил «Пежо», съобщават от Областната дирекция на МВР- Русе. 

Колата е била паркирана пред дом в Две могили, с отключени врати и оставени ключове на арматурното табло. Сигналът е документиран, образувано е досъдебно производство по случая. Разследва се от РУ – Две могили.

Във Второ РУ са започнали разследване за кражби на гуми от автомобили в Русе. На 23 март в 23:25 часа във Второ РУ е получен сигнал за посегателство над автомобил на ул. Захари Стоянов. Изпратените на място полицейски служители са установили, че от паркиран лек автомобил "Рено" липсва задната лява гума с неустановена марка и размер, заедно с алуминиева джанта. 

На около 8 метра успоредно от тази кола е установено друго превозно средство с марка "Ситроен", като от него липсвали две задни гуми, заедно с алуминиеви джанти. Автомобилите са били паркирани в тревна площ северно от жилищен блок на ул. Захари Стоянов №8. Стойността на нанесените щети е в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама