Пламен Стоилов: Гласувах за по-доброто бъдеще на България

12:24, 26 мар 17 / Политика 25 572 Шрифт:
Автор:

Гласувах за по-доброто бъдеще на България, за една стабилна държава с модерно управление, което знае какво и как да го направи, за да бъдем по-близо до Европа.

Това заяви днес, след като упражни правото си и гласува в парламентарните избори кметът на община Русе Пламен Стоилов. Той пристигна в секцията, в Професионалната гимназия по туризъм в града заедно със съпругата и дъщеря си малко преди 11 ч., но се наложи да изчака на опашката да дойде и неговия ред.

„Прави впечатление, че бавно се работи в секциите, но това е заради правилата. Всъщност законът не позволява да се разделят списъците. Поради това има опашки и някои хора се връщат. Ще информирам РИК и ще видим дали има вариант за ускоряване на процедурата“, коментира Стоилов.

Той добави, че би се радвал много на висока избирателна активност.

Снимка: topnovini.bg

„Гражданинът трябва да има позиция. Той трябва да си заяви мнението. Не може да мрънка, не може да недоволства, не може да плюе, при положение че не е заявил позиция. След като е заявил позиция, има право от тия, които са избрани да иска. Всеки гражданин има права и трябва да ги търси, а тези, които управляват, трябва да му ги осигурят“, каза още кметът на Русе.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама