Мъж, буйствал в заведение, отива на съд

07:36, 29 мар 17 25 419 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

37-годишен мъж се сдоби с обвинителен акт за нарушаване на обществения ред, след като е буйствал в заведение в Сливо поле в края на миналата година.

Според обвинението, на 7 декември 2016 г., около обяд, той заедно с двама познати посетили заведение в Сливо поле, където употребили значително количество алкохол. След 14 часа се преместили в „Бирария Боровете“, където продължили да пият. Тримата започнали да говорят на висок глас, да викат и да спорят помежду си

Обвиняемият пък започнал да се разхожда из цялото заведение и да удря по масите, непрекъснато искал от управителката на заведението да му налива алкохол, като я обиждал и сядал по масите на останалите клиенти, без да е поканен. В един момент минал зад бара, казвайки какво ще пие, хванал грубо за ръката жената, дръпнал я и я извил, като продължил да обижда и да се държи агресивно. На пристигналите по сигнал полицейски служители, обвиняемият категорично отказал да представи документ за самоличност, отказал да напусне доброволно заведението и оказал съпротива при опит да бъде изведен от полицейските служители.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама