Седем пострадали при два пътни инцидента в Русе

12:06, 29 мар 17 25 668 Шрифт:
Автор:

Двама души са с фрактури и контузии след инцидента на бул. „България“ в Русе вчера, уточниха днес от Областната дирекция на МВР.

Както вече съобщихме, сигнал за инцидента е подаден около 17:55 ч.

„Фолксваген Пасат“ с русенска регистрация, при заобикаляне на аварирал на пътното платно „Ланд Ровър“ с русенска регистрация, преминал в съседна пътна лента. Така обаче той засякъл движещо се по нея „Ауди“, с румънска регистрация, управляван от гръцки гражданин. Вследствие на удара „Пасат“-ът се е отклонил вдясно и се е блъснал в „Ровър“-а.

При инцидента са пострадали шофьора на „Пасат“-а и мъж, който се е намирал до авариралия автомобил. Двамата са настанени в болницата с фрактури и контузии.

Предния ден около 21.30 ч. на пътя Русе – Николово е станала катастрофа с лек автомобил, след която автомобилът и водачът му са напуснали местопроишестието, без да уведомят органите на реда. Служители на пътна полиция са изяснявали случая вчера.

Установено е, че при движение в посока Русе, „Ланча“ с русенска регистрация, управлявана от 18-годишната Б. Т., поради движение с несъобразена скорост е загубила контрол над автомобила, отклонила се е вляво по посока на движението и се е блъснала в крайпътен скат.

След това обаче станало ясно, че младата шофьорка е с натъртване в областта на гърдите, като след преглед е била освободена за домашно лечение. Пострадали са и още четирима пътници мъже и жени, а един от тях е настанен в болницата. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама