Пл. Нунев: След 2 седмици „Дунав“ ще играе в Русе

06:55, 01 апр 17 / Спорт 25 702 Шрифт:
Автор:

Вчера на Градския стадион в Русе бяха монтирани осветителните тела на всички 4 стълба, а от днес започват седедневни проби, като след около 2 седмици всичко ще е готово ФК „Дунав“ да приеме първите си домакинства от елита.

Това заяви Пламен Нунев, който отново бе избран за народен представител по време на награждаването на победителите в петото издание на националната лига по футзал Русе 2016/2017 година, съобщиха от ГЕРБ. „Ултрапак“ и ФК „Русе“ ще представят крайдунавския град в квалификациите на държавното първенство в Габрово на 22 април тази година.

Припомняме, че ремонтът на Градския стадион в Русе стартира през октомври след множество обещания и отлагания на процедурите преди това. Поради продължаващите дейности по монтиране на осветление и модернизиране на терена с дренаж и поливна система, „Дунав“ „домакинства“ в Разград до момента. Въпреки това, „драконите“ са с осигурено място в топ 6 на елита 25 години след завръщането си там.

В поредното си „домакинство“ на „Лудогорец Арена“ русенският тим ще играе със „Славия“ в последния кръг от редовния сезон на Първа лига на 2 април, неделя, от 17:30 ч.

Според обещанията на фирмата-изпълнител „Тарктур“ ЕООД и Нунев първото домакинство на „Дунав“ от плейофната фаза, което ще е най-рано около Великден, трябва да е в Русе.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама