„Дунав“ ще затвърждава добрите впечатления и срещу „Славия“

17:22, 01 апр 17 25 418 Шрифт:
Автор:

„Дунав“ няма да се отпуска и ще продължи да играе за победа във всеки мач, въпреки че постигнахме целта си.

Това заяви треньорът Веселин Великов преди „домакинството“ на „драконите“ срещу „Славия“ София в последния 26-и кръг от редовния сезон на Първа лига. Двата отбора излизат един срещу друг на „Лудогорец Арена“ в Разград на 2 април, неделя, от 17:30 ч.

Главен рефер на двубоя ще е Никола Антонов Попов, с асистенти Георги Людмилов Калудов и Тони Бонев Пандарски. Допълнителни асистент-съдии ще са Георги Кънчев Димитров и Петър Стефанов Доровски. 4-ти съдия ще е Павлин Цветанов Михайлов. Съдийски наблюдател – Светослав Петров Славов. Делегат на БФС – Николай Вълчев.

Припомняме, че „Дунав“ вече си спечели място в първата шестица, с което си гарантира желаното утвърждаване в елита, 25 г. след завръщането си в него.

За срещата със „Славия“ треньорският щаб на русенския клуб ще може да разчита на почти всички свои възпитаници. Възстановени са Мартин Луков, Ивайло Раденцов и Бранимир Костадинов, които за последно имаха здравословни проблеми. Това не важи единствено за Атанас Атанасов.

 

„Драконите“ се очаква да получат и сериозна подкрепа от своите фенове.

„С пожеланието повече да не пътуваме за домакинства, ви подканваме да се възползвате от организацията на фен клуб „Дунав завинаги“ за мача от последния кръг в редовния сезон на Първа лига. „Дунав“ може да се изкачи още по-напред в топ 6 преди завръщането в Русе. Станете свидетели на този исторически момент. Да посиним Разград. В неделя, в 15:30 ч. от Градския стадион потегляме към познатата „арена“, заявиха феновете.

Допълнително вдъхновение за тях бе и проведената през седмицата среща с част от техните любимци. Треньорът Веселин Великов, Мирослав Будинов, Станислав Антонов и Бирсент Карагарен се отзоваха на поканата на „Дунав завинаги“. В конферентната зала на Гранд хотел „Рига“ те проведоха откровен разговор за своето и на отбора минало, настояще и бъдеще. Разкриха своите пристрастия в чужбина, както и за кой клуб не биха работили никога.

„Много е важно да се подобрят условията, при които се готвим. С оглед на настоящите, момчетата извършват подвиг с тези резултати и това класиране. Добре е все пак, че виждаме, че се работи в тази посока напоследък“, коментираха Великов и футболистите.

Те бяха категорични, че с този колектив, част от който са и верните му фенове, отборът на „Дунав“ може да върви само напред и нагоре.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама